لیست اختراعات حسين جهانگيري
اين نوع توري در دستگاه هاي شيكر در صنعت حفاري بكار گرفته مي شود. هدف از اين توريها تصفيه گل حفاري است. نوع متداول موجود در صنعت حفاري در حال حاضر يك پنل مستطيل شكل از جنس كامپوزيت و يا فلز است كه مش بر روي آن بصورت يكپارچه نصب مي شود و از آن، جهت تصفيه گل حفاري استفاده مي شود. اين نوع توري جديد داراي يك پنل توخالي با مشخصات نقشه پيوست است كه قطعات پلاستيكي كه مش بر روي آن نصب شده است بصورت پازل درون اين پنل چيده شده و شكل يك پنل كامل از توري را به خود مي گيرداين توري قابل نصب بر روي تمام شيكرهاي مختلف از جمله شيكر ساخت شركت هاي معروف موجود در صنعت حفاري است. اين كار بوسيله تغيير در ابعاد پنل توري و همچنين تغيير در اندازه قطعات مستطيل شكل(پازل) كه مش(mesh) بر روي آن نصب است و همچنين تغيير در شكل هندسي اين قطعات (پازل) از جمله لوزي ، مثلث و ....... امكان پذير است . شكل اين پازل ها بصورت مكعب مستطيل توليد شده است و با تغيير سايز آنها ميتوان از آنها در ساخت توري شيكرهاي مونگوس و دريك وكينگ كبري وتمام شيكرهاي ديگر استفاده نمود.
يكي از مهمترينت عوامل كاهش عمر مفيد سازه هاي بتن مسلح در حاشيه درياها، خوردگي آرماتور در اثر يون كلريد نفوذ يافته به درون بتن مي باشد. تاكنون روش هاي و آزمايش هاي متعددي در زمينه برآورد نفوذپذيري بتن در برابر انتقال يون كلريد به درون آن ارائه شده است. برخي از روش ها دراز مدت و برخي تسريع شده و كوتاه مدت مي باشند. روش هاي تسريع شده با ساده سازي هاي فراواني همراه مي باشد كه در برخي موارد دقت آزمايش قرباني سرعت آن شده است. پايه هاي تئوري انتقال يون كلريد به درون بتن، قوانين انتشار فيك مي باشد و يكي از مهمترين پارامترها در اين قوانين ضريب انتشار است. براساس قوانين انتشار فيك و تئوري مهاجرت الكتريكي يون ها درون اجسام متخلخل ، دستگاهي ساخته شده است كه قادر است ضريب انتشار بتن در برابر انتقال يون كلريد به درون آن را در حالت ناپايدار به صورت تسريع شده تعيين نمايد. در اين روش بر خلاف روش هاي ديگر كه تفاوتي بين بتن ها با طرح اختلاط هاي مختلف قائل نمي شوند. (فرضيات ساده ساز) تنظيمات دستگاه براساس برآورد اوليه مقاومت الكتريكي نمونه بتني متغير مي باشد. از ديگر تفاوت هاي عمده اين روش نسبت به روش هاي پيشين اين است كه در روش هاي پيشين نفوذپذيري بتن براساس مشخصات الكتريكي بتن بدست مي آمد كه عملا پارامترهاي الكتريكي بتن هميشه گوياي ميزان نفوذپذيري آن نمي باشند ولي در اين روش ميزان يون كلريد نفوذ يافته به درون بتن به كمك محلول نيترات نقره قابل مشاهده و اندازه گيري بوده و ضريب انتشار بر اين اساس محاسبه و تعيين مي گردد.
در اين اختراع با بهره گيري از سلول هاي خورشيدي در پره هاي توربين هاي بادي نيروي الكتريكي ايجاد شده را به يك موتور الكتريكي تعبيه شده در كلاهك توربين انتقال مي دهد و باعث يك حركت در پره ها مي گردد. اين حركت كنترل شده باعث خواهد شد كه توربين در سرعت هاي كمتر از 8mph كه پره ها قادر به حركت نيستند با وارد كردن نيروي محرك، عامل چرخش پره ها شود و نيز در سرعت هاي بالاي 65mph كه باعث گرما و خرابي ژنراتور و گيربكس مي شود نيز با كاهش دادن سرعت توسط موتورالكتريكي از هزينه هاي زياد تعمير آنها جلوگيري نمايد. همچنين در سرعت هاي متعارف ولي غير بهينه (8 تا 65mph) اين سيستم جديد سعي در بهينه كردن سرعت توربين مي نمايد تا ايجاد انرژي الكتريكي در سطح مطلوب و در جهت حداكثر توليد جريان برق قرار گيرد و استهلاك سيستم به حداقل برسد. سلول خورشيدي و موتور الكتريكي در زمان كه سرعت توربين مطلوب باشد انرژي توليدي خود را در UPS ذخيره خواهند كرد تا در زمان تاريكي مورد استفاده توربين قرار گيرد.
موارد یافت شده: 4